Kleding

DCG-kleding

Elke DCG-speler speelt in het standaard DCG-tenue:t_644

• shirt: wit met rood/wit/blauwe V
  • broek: zwart
  • kousen: zwart met rood/wit/blauwe boord

De kleding van DCG is van het merk HUMMEL (clublijn Paris) en wordt verkocht en geleverd door Sportpaleis sinds 1926. U kunt hiervoor terecht in de winkel aan de Jan van Galenstraat 51-53 of online via de webshop van Sportpaleis.

Kleding jeugd selectieteams

Binnen DCG zijn alle selectiespelers verplicht het wedstrijdtenue, trainingspakken, presentatiepakken en spelerstassen uit de kledinglijn van de vereniging te dragen.   Voor spelers is de kleur rood/zwart  en voor trainers/leiders blauw/zwart.

Op deze manier willen we zorgen voor een mooie, verzorgde uitstraling van onze vereniging.

Van spelers in de selectieteams O19 t/m O11 wordt verwacht dat ze het volgende kledingpakket hebben en gebruiken:

• DCG rugtas
  • DCG rood/zwart presentatiepak: Paris Polyester Suit
  • DCG trainingspak: Paris TTS rountoptop en pant
  • DCG trainingstenue: Paris T-shirt en euro short

Hierbij gelden de volgende regels:

• Het DCG wedstrijd shirt wordt door een sponsor beschikbaar gesteld.
  • Broek en kousen moeten door de selectiespelers zelf gekocht worden.
  • Spelers die NIEUW in de selectie zitten en nog GEEN selectiepakket hebben kunnen eenmalig voor 75 euro het selectiepakket kopen.
  • De spelers verkrijgen het eigendom van de spullen en dienen er voor te zorgen dat het compleet is.
  • Aan het begin van het seizoen wordt een lijst gemaakt met daarop de namen van de selecties. De contactpersoon naar Sportpaleis houdt bij dat door een speler niet meer wordt besteld dan afgesproken.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!