Over DCG

Rksv DCG (Door Combinatie Groot) is met bijna 1000 leden een van de grootste voetbalclubs in Amsterdam. Sinds 1963 is DCG gevestigd op Sportpark Ookmeer. Hier beschikt de club over vijf velden die elke zaterdag en zondag volop bezet zijn. Naast veldvoetbal is DCG ook actief met zaalvoetbal.

Onze missie

DCG is een amateurvoetbalclub die zich richt op de Westelijke tuinsteden. Door middel van een goede begeleiding willen wij onze jeugd- en seniorenteams een maximaal haalbare prestatie laten bereiken en met plezier laten voetballen. Wij zetten ons actief in voor een positieve sfeer, open communicatie en harmonie tussen leden, bestuur, medewerkers en ouders. Van onze leden verwachten wij inzet, sportief gedrag en naleving van onze normen en waarden.

Vrijwilligers

Om onze ambities te realiseren, kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Helaas heeft ook DCG te maken met een vrijwilligerstekort. Daarom doen wij een dringend beroep op (de ouders van) onze leden om hun steentje bij te dragen. Zie onze Vrijwilligerspagina voor meer informatie.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!